Fixa musikfesten online

Det är många som känner sig lite uttråkade just nu. Längtar du efter mer musik och fest i livet? Varför inte anordna ett party online och träffa dina vänner på säkert coronaavstånd?

Musikfest online

Även om du inte kan träffa alla dina vänner IRL, så kan ni umgås och göra mycket roligt online. Om du älskar musik så går det jättebra att mötas tillsammans som kompisgäng eller kör och lyssna på musik, dansa, spela tillsammans och sjunga. En riktig klassiker anno 2020 är ju folk som sjunger och skapar musikfilmer tillsammans, men ifrån sina hem. Men det är ju 2021 och de flesta av oss bara längtar efter att få umgås med våra vänner och rocka loss. Då kan du bjuda in dina vänner eller familjen till ett musikparty via Zoom, Skype eller någon annan plattform. Gör en inbjudan med ett tema, som sextiotalsmusik, en särskild artist eller att alla ska bidra med en varsin favoritlåt. Besluta tid och vilken plattform som ni ska använda. Naturligtvis måste alla ha något gott att äta och dricka under tiden då ni tillsammans lyssnar på musik och dansar loss i era vardagsrum. För att göra musikfesten extra rolig och minnesvärd kan du köpa sköna partyprylar hos partykungen.se, som paraplyhattar, godis, festmuggar och glitter. Ett par dagar innan festen skickar du dina partysaker till vännerna. Det kommer att bli en mycket trevlig överraskning för dem och din fest kommer lyftas flera nivåer. När ni sedan möts online har ni alla partyhattar, dekorerade rum, dricker ur likadana muggar och äter samma slags godis.

När festen är igång

För att skapa en lyckad fest är det viktigt att alla “kommer i tid” till datorn eller surfplattan, att det är lätt att logga in samt att alla redan har laddat ner plattformen som ni ska använda. Om du har skickat ett festpaket till dina gäster i förväg så kommer alla komma i tid och känna förväntan inför kvällen. I ditt paket med partyprylarna från Partykungen kan du också skicka med något ät- eller drickbart. Det är viktigt att alla känner att de verkligen är på samma fest. För att festen ska bli lyckad måste du också vara lite ledare. Om ni har beslutat att ni ska lyssna på musik eller ha en danstävling måste du efter maten eller en stunds samtalande ta tag i det. Uppmuntra vännerna att dansa. Det betyder också att du måste ha fixat med mycket plats i det rum som du håller till i så att du kan föregå med gott exempel och dansa loss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *